Antena Meniu Search
x

Video Mărioara Gheorghe a lansat un duet împreună cu fiica sa, Ana: Un cântec de suflet pentru mame şi bunici

Frumuseţea şi talentul par că s-au născut în familia Gheorghe. Iar muzica tot în familie se face. Vorbim despre o piesă de suflet, lansată de mama, Mărioara Gheorghe, cântăreaţă de muzică populară şi de mezina familiei, Ana Pîrvulescu Gheorghe. Iar în videoclipul piesei apara patru generaţii. 

de Redactia Observator

la 21.05.2021, 15:21

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Mărioara Gheorghe: Acest cântec era de foarte mult timp gândit şi pentru că Ana a fost crescută de mama mea. Ana, mama este Ana, Ania e tot Ana şi am zis că trebuie să reuşesc să facem un cântec să rămână pentru bunica care a crescut-o de la şase luni şi sunt foarte mulţi telespectatori, copii care sunt crescuţi de bunci şi sunt sigură că se regăsesc. Eu am făcut-o cu mare drag. E un cântec de suflet şi sunt fericită şi mândră fiica mea că a acceptat acest duet cu mine. 

Ana Pîrvulescu Gheorghe: Foarte greu am fost convinsă. Singurul motiv pentru care am acceptat să fac lucrul acesta ... Mama a încercat şi m-a împins de mică spre Palatul Copiilor, când a ajuns şi Elena acolo. Au fost foarte multe momente în care oarecum s-a încercat să cânt şi eu în familie, dar deja suntem foarte mulţi şi nu mai aveam loc. Aşa cred eu. 

 Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Mărioara Gheorghe a lansat un duet împreună cu fiica sa, Ana: Un cântec de suflet pentru mame şi bunici