Antena Meniu Search
x

Mark Lester, tatal biologic al primilor doi copii ai lui Michael Jackson?

Mark Lester, cel mai bun prieten al cantaretului Michael Jackson, crede ca este tatal biologic al primilor doi copii ai legendarului, Prince Michael si Paris Jackson, motiv pentru care va solicita un test ADN

Mark Lester sustine ca starul i-a cerut sa doneze sperma cu un an inainte ca primul fiu, Prince Michael, sa se nasca, iar dupa doi ani s-a nascut si Paris Jackson, care acum are 15 ani.

Lester, in varsta de 54 de ani si tata a patru copii a declarat pentru Sunday People:  "Dupa ce Michael m-a rugat sa donez sperma pentru el, am uitat complet de asta. Era un tata grozav pentru copiii sai, i-a crescut minunat, era extraordinar cu copiii asa ca nu m-am gandit atunci la asta... dar e o posibilitate ca eu sa fiu tatal biologic al celor doi".

"Nu as face testul ADN fara permisiunea copiilor, dar cand vor deveni majori, si nu mai e mult pana atunci, si daca vor dori asta, voi face acest test. Este alegerea lor", a adaugat Lester. "Nu vreau sa le spun ce sa faca. Nu vreau decat sa fiu pentru ei ceea ce Michael a vrut sa fiu - un nas", a mai spus acesta.

Barbatul a fost prietenul lui Michael Jackson timp de 30 de ani si a declarat ca nu i-a mai fost permis sa vada copiii din 2009, de la ceremonia de inmormantare a artistului, dar i-a invitat pe acestia sa il viziteze. "Sunt aici, veniti sa ma vizitati in Anglia", a declarat Lester.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri Mondene » Mark Lester, tatal biologic al primilor doi copii ai lui Michael Jackson?