Antena Meniu Search
x

Mihaela Rădulescu, în atenţia poliţiştilor după incidentele de la judecătorie

Mihaela Rădulescu a ajuns în atenţia poliţiştilor. Ofiţerii anchetează incidentul în care a fost implicată la Judecătorie.

Vezi și

Mihaela Rădulescu a ajuns în atenţia poliţiştilor. Ofiţerii anchetează incidentul în care a fost implicată la Judecătorie. Mihaela Rădulescu venise la Tribunal pentru o altă luptă. Prietena ei, designerul Dana Budeanu, îşi disputa dreptul de a-şi lua copiii în vacanţă, după divorţ. Fosta ei soacră a văzut toată scena.

La câteva ore după ce a lovit camera unui operator, vedeta tv a plecat în viteză. A ignorat microfoanele din jurul ei şi a mers direct la maşină. Fără să îi sesiseze cineva, poliţiştii au început să pună întrebări. Au venit la judecătoria în care s-a întâmplat totul.

Apele încă nu s-au calmat. Reacţia Mihaelei continuă să facă valuri, până la Constanţa. Cu toate astea, gestul Mihaelei Rădulescu nu îi pune imaginea în pericol. Vedeta de televiziune a preferat să nu vorbească despre incident. S-a limitat doar la un mesaj de susţinere pentru prietena ei, publicat pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Mihaela Rădulescu, în atenţia poliţiştilor după incidentele de la judecătorie