Antena Meniu Search
x

Mihai Bendeac, scenariu apocaliptic pe scena iUmor: “Dacă eu cădeam din leagăn, muream direct!”

Cei trei jurați vor fi șocați în această seară, de la ora 20:00, la Antena 1, de o apariție surprinzătoare pe scena iUmor. Strong Man Tulga, venit tocmai din Mongolia, îi va uimi pe juraţi cu puterea sa ieşitã din comun.

de Redactia Observator

la 20.09.2019, 10:37

iUmor
Mihai Bendeac, scenariu apocaliptic pe scena iUmor

Cei trei jurați vor fi șocați în această seară, de la ora 20:00, la Antena 1, de o apariție surprinzătoare pe scena iUmor. Strong Man Tulga, venit tocmai din Mongolia, îi va uimi pe juraţi cu puterea sa ieşitã din comun.

Tulga îi va purta pe umeri și îi va da în leagăn cu ajutorul unui buștean pe jurați și pe prezentatorii iUmor. Cel mai amuzant moment va fi acela în care Cheloo și Mihai Bendeac vor fi dați în leagăn simultan. Moment care a stârnit amuzamentul, dar și frica celor doi. “Nu credeam că o să am șansa în viața asta să mă dau în leagăn, cărat în spate de un mongol. Aveam o singură grijă cât eram în leagăn: că Bendeac se va speria și va sări peste monitoare. Și mă gândeam cum va trebui să îl reduc la tăcere pe Mihai, dacă aș fi supraviețuit!”, a spus Cheloo.

Mihai Bendeac și-a închipuit chiar cum ar fi decurs momentul tragic în care viața lui era pusă în pericol: “Dacă eu cădeam din leagăn, muream direct! Dacă s-ar fi întâmplat vreun accident, mă dădeam cu capul de muchia scenei, ar fi venit creierul meu pe masă, s-ar fi făcut o mică pauză, ar fi venit doamna de la curățenie să strângă și se continua. Problema mea este că am frică de înălțime pe suprafață mică”.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Mihai Bendeac, scenariu apocaliptic pe scena iUmor: “Dacă eu cădeam din leagăn, muream direct!”