Antena Meniu Search
x

Update Mirela Vaida intră în jocul transformărilor, la Antena 1. Cum reuşeşte să se împartă între carieră şi viaţa personală

Meseria de prezentator TV poate avea legătură cu muzica. Noi avem invitaţi în Observator care sunt artişti, iar de la ei aflăm noutăţile muzicale. În mod normal, putem spune că aici se opreşte legătura dintre cele două job-uri.

de Redactia Observator

la 20.01.2021, 13:30

Vezi și
  • Cum reuşeşte să le împartă pe toate?

Dar Mirela Vaida ne contrazice. S-a lansat şi în industria muzicală, iar de luna trecută are şi videoclipuri proprii. Recent a lansat o bătută moldovenească autentică, alături de formaţia Basarabia. Îi place ce a ieşit. La fel şi fanilor.

"Ceea ce se întâmplă cu viaţa profesională se îmbină cu viaţa artistică, eu sunt angajata Teatrului de Revistă de aproape 15 ani, cumva nu sunt străină de mediul ăsta, sugur că având mai mult timp anul acesta în care nu s-au întâmplat multe lucruri din punct de vedere al evenimentelor sau concertelor, ne-am gândit aşa fiecare dintre noi artiştii ce am putea face noi pentru sufletele noastre, iar eu m-am întors la una dintre cele mai mari iubiri ale mele: folclorul, pentru că eu îl simt, eu vin de acolo, dintr-o zonă folclorică bogată, din judeţul Iaşi, de la Târgu Frumos.N-am făcut decât să merg spre Basarabia, care a păstrat acest stil", a povestit Mirela Vaida în Observator 12.

Cum reuşeşte să le împartă pe toate?

"La mine o zi începe la 7.30, când se trezesc toţi. După micul dejun, fiecare ne vedem treburile, deja copiii ştiu că mami astăzi are două emisiuni sau are repetiţii la Te cunosc de undeva, care sunt în prima parte a zilei, după care am emisiune şi seara mă întorc acasă la copii, le fac băiţa, povestea de seara", a mai spus Vaida.

Mai multe detalii în video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Mirela Vaida intră în jocul transformărilor, la Antena 1. Cum reuşeşte să se împartă între carieră şi viaţa personală