Antena Meniu Search
x

Moda curcubeului

O carte nu se judecă după copertă, şi nici o femeie după haine. Dar vestimentaţia colorată şi vaporoasă are farmecul ei, mai ales într-o primăvară frumoasă şi călduroasă. O ştiu doamnele, o ştiu si creatorii de modă care au început deja să îşi prezinte curcubeul de haine pentru ele.

Vezi și

 Unul din cele mai cunoscute branduri de la noi şi-a lansat deja colecţia de primăvară-vară doar cu rochii realizate în România.

Haine colorate, flori de primăvară, muzică veselă şi bună dispoziţie. De asta se bucură orice invitat la o prezentare de modă. Doamnele, însă, sunt foarte atente la ce se petrece pe podium. Orice creaţie vestimentară este analizată îndeaproape şi primeşte verdictul. Se potriveşte! E în trend!

Pentru că au văzut cum se prezintă vremea în modă, doamnele au fost în căutarea culorilor tari, dar şi pe mixuri de culori vii, care amintesc de explozia de viaţa şi de bucurie a primăverii.

Accentul doamnelor cade anul acesta pe rochiile viu colorate, cu imprimeuri florale în culori vibrante. Lucru evident şi în creaţiile prezente pe podiumul de modă.

Întreaga colecţie de primăvară-vară a retailerului de haine pentru femei este creată în România. Materialele şi modelele folosite în această colecţie sunt menite să pună în valoare frumuseţea şi gingăşia feminină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Moda curcubeului