Antena Meniu Search
x

Moment incendiar la 'Chefi la cuţite'. Chef Scărlătescu şi Gina Pistol pregătesc dansul mirilor!

Jurizările pe nevăzute la 'Chefi la cuţite' continuă și în seara aceasta în aceeași notă plină de umor, suspans și mult talent.

Jurizările pe nevăzute la 'Chefi la cuţite' continuă și în seara aceasta în aceeași notă plină de umor, suspans și mult talent.

În fiecare ediție, concurenții sunt supuși unui test al tensiunii, însă de data aceasta Gina Pistol va fi cea care va lansa o provocare la masa de jurizare: chef Cătălin Scărlătescu va trebui să învețe pașii necesari pentru ,,dansul mirilor”!

Deși simpaticul jurat se simte mult mai confortabil în spatele bancului de lucru, va transforma atmosfera de competiție într-una incendiară, iar spectacolul culinar se mută în seara aceasta din bucătărie, pe ringul de dans! Dacă va trece „în etapa următoare” cu ajutorul coregrafiei  învățate rămâne de văzut diseară la 'Chefi la cuțite', de la ora 20:00.

Chef Scărlătescu şi Gina Pistol pregătesc dansul mirilor la 'Chefi la cuţite'

Pe acelaşi subiect

Rămași să jurizeze în doi, chef Bontea va primi preparatele de pe banda misterelor în timp ce va rememora versuri ale șlagărelor românești, iar chef Dumitrescu va propune o notă metodă de a stabili cine gustă primul din preparatele misterioase ce stau sub cloș: piatră-foarfecă-hârtie.

Preparate excentrice sub cloșurile juraților 'Chefi la cuțite'

Tot în această seară, chefii vor degusta un preparat al cărui gust sărat, dulceag și ușor acru îi va lăsa să afirme că se aseamănă cu combinația între ,,tiramisu și pulpe de pui”.

Totuși, excentricul concurent care le va propune chefilor o experiență diferită are încredere că va obține cel puțin două cuțite, pentru că este la fel de ,,dur și perfecționist” ca cheful său preferat, Cătălin Scărlătescu. Surprizele din farfurii nu se opresc aici, căci o concurentă din China vine să demonstreze că prin adăugarea unor ingrediente secrete, specifice orașului Sichuan, poate ajunge la inimile juraților.

Dual taste Tofu, acesta este numele preparatului gătit după o rețetă autentică ce datează de mai bine de o sută de ani. Plăcinta traditional săsească, ,,prăjitura soacrei”, dar și salata grecească reinterpretată vor face parte în această seară din farfuriile ce se duelează pentru a obține un loc în etapa următoare a emisiunii.

Concurenți pasionați, veniți de peste granite pentru a-I avea ca mentori pe cei trei chefi, oameni a căror poveste va impresiona și candidați ce vor intra în platou în aplauzele tuturor, fac parte din ingredientele ediției din această aseară.

Mulți se bat pentru un loc în echipele finale, iar pe măsură ce cuțitele sunt împărțite celor talentați, speranțele chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu de a-și adjudeca competiția în acest sezon cresc. Cine le va obține pe toate trei, urmează să vedem diseară pe Antena 1, de la ora 20:00, într-o nouă ediție savuroasă 'Chefi la cuțite'.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Moment incendiar la 'Chefi la cuţite'. Chef Scărlătescu şi Gina Pistol pregătesc dansul mirilor!