Antena Meniu Search
x

Momente unice la iUmor

Momente inedite în această seară la iUmor! Delia şi Formaţia Azur cântă, împreună pe scena show-ului, piese care au făcut istorie. Şi, tot la iUmor, juraţii vor fi lăsaţi fără cuvinte de o dublă campioană națională la bob și vicecampioană națională la atletism. Pe lângă povestea de viaţă desprinsă din filme, tânăra reuşeşte să uimească juraţii şi printr-o autoironie pe care Bendeac o cataloghează drept "fascinantă".

de Redactia Observator

la 21.09.2020, 00:40

Vezi și

În timp ce Cheloo a început etapa cu o binemeritată... pauză, formaţia Azur i-a antrenat pe Delia şi Bendeac înaintea jurizării. După relaxare a venit şi momentul audiţiilor. 

Deși s-a înscris la casting în fiecare sezon, abia acum, Georgiana Lupu, dublă campioană națională la bob și vicecampioană națională la atletism, și-a făcut curaj să și urce pe scena iUmor.

Georgiana nu și-a cunoscut niciodată tatăl de origine congoleză și a copilărit într-un centru de plasament. În toate momentele grele, umorul i-a fost aliat. Dacă a reuşit tânăra să obţină trei de "DA", aflaţi după Observatorul orei 19. Concurenţii care primesc minimum doi de "DA" de la juraţi pot fi votaţi şi de telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite "iUmor". Câştigătorul fiecărei ediţii prin votul dumneavoastră este anunţat la Observatorul orei 16:00, de luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Momente unice la iUmor