Meniu LIVE
Search
x

Video Oana Roman păstrează tradiţia vacanţelor în familie. "Mi-am dus fiica exact în locul pe care l-am vizitat alături de mama în urmă cu 31 de ani"

Este timpul pentru poveşti din vacanţă! Azi ni le aduce Oana Roman care a fost plecată peste hotare, şi nu o dată, în căutarea relaxării.

De Redactia Observator la 20.07.2021, 14:07
Vezi și

De două ori a bifat Egiptul, iar o dată, Coasta de Azur. A ajuns şi pe litoralul românesc. Toate experienţele le-a povestit şi fanilor pe Instagram. Pe reţelele de socializare am postat mai multe clipuri, surprinse la Nisa. Oana Roman a mers împreună cu fetiţa sa exact în acelaşi loc unde în urmă cu mai bine de 30 de ani a vizitat Coasta de Azur împreună cu mama ei. Pentru a păstra tradiţia familiei, Oana a povestit că a refăcut momentul pe care l-a trăit în copilărie atunci când a descoperit locaţiile de pe Coasta de Azur."A fost un moment extrem de emoţionant", a povestit Oana Roman.

Mai multe detalii din călătoriile Oanei Roman, cât şi despre planurile sale de viitor găsiţi în materialul video de mai sus

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Oana Roman păstrează tradiţia vacanţelor în familie. "Mi-am dus fiica exact în locul pe care l-am vizitat alături de mama în urmă cu 31 de ani"