Antena Meniu Search
x

Video Oana Roman păstrează tradiţia vacanţelor în familie. "Mi-am dus fiica exact în locul pe care l-am vizitat alături de mama în urmă cu 31 de ani"

Este timpul pentru poveşti din vacanţă! Azi ni le aduce Oana Roman care a fost plecată peste hotare, şi nu o dată, în căutarea relaxării.

de Redactia Observator

la 20.07.2021, 14:07

Vezi și

De două ori a bifat Egiptul, iar o dată, Coasta de Azur. A ajuns şi pe litoralul românesc. Toate experienţele le-a povestit şi fanilor pe Instagram. Pe reţelele de socializare am postat mai multe clipuri, surprinse la Nisa. Oana Roman a mers împreună cu fetiţa sa exact în acelaşi loc unde în urmă cu mai bine de 30 de ani a vizitat Coasta de Azur împreună cu mama ei. Pentru a păstra tradiţia familiei, Oana a povestit că a refăcut momentul pe care l-a trăit în copilărie atunci când a descoperit locaţiile de pe Coasta de Azur."A fost un moment extrem de emoţionant", a povestit Oana Roman.

Mai multe detalii din călătoriile Oanei Roman, cât şi despre planurile sale de viitor găsiţi în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Oana Roman păstrează tradiţia vacanţelor în familie. "Mi-am dus fiica exact în locul pe care l-am vizitat alături de mama în urmă cu 31 de ani"