Antena Meniu Search
x

Octavia Geamănu visează la o mașină prototip!

Prezentatoarea Observator Special de la Antena 1 s-a întors recent de la salonul auto de la Frankfurt cu o mare dorință: Octavia Geamănu visează la o mașină prototip, după ce a inspectat cu mare atenție modelele expuse acolo

Prezentatoarea Observator Special de la Antena 1 s-a întors recent de la salonul auto de la Frankfurt cu o mare dorință: Octavia Geamănu visează la o mașină prototip, după ce a inspectat cu mare atenție modelele expuse acolo. 

„Îmi imaginam că salonul auto e ceva imens, dar nu atât de imens. Suprafața lui e cât 33 de stadioane! Ai nevoie de energie și încălțăminte comodă ca să poți să admiri măcar jumătate din propunerile constructorilor. M-au impresionat de-a dreptul mașinile concept, prototipurile. Cea de la Nissan mai mult ca oricare alta. Sunt niște modele SF, pe gustul meu. Imaginația designerilor te face să te pierzi în fața modelului prezentat. Dacă ar fi mai mult decât o propunere, m-aș vedea conducând o astfel de mașină mult timp”, recunoaște Octavia.

După ce a vizitat salonul auto până la epuizare, prezentatoarea de la Antena 1 spune că și-a propus să găsească energie și pentru a vizita Frankfurt-ul, în cele trei ore care îi mai rămăseseră. „Am luat un taxi de la salonul auto și am ajuns în 20 de minute în centru. Distanța era foarte mică, însă traficul cam ca la noi. Deși au, în unele zone, și trei benzi pe sens, nici ei nu pot să zboare. Prin urmare, nemulțumirea în privința aglomerației e asemănătoare cu cea pe care o trăim noi. De altfel, toată lumea știe că Frankfurt e unul dintre cele mai aglomerate orașe”, povestește aceasta pe site-ul ei www.octaviageamanu.ro. „Mă bucur că am reușit să vizitez și puțin din Frankfurt, fiind prima data în acest oraș. Am coborât în Piața Goethe hotărâtă să merg să văd casa în care a locuit scriitorul. Din păcate era închisă, așa că m-am lăsat pierdută pe străduțele perfecte pentru un turist în încercarea de a descoperi ceva din spiritul orașului nou. Am ajuns apoi la Hauptwache. Citisem că este centrul modern al orașului datorită poziției foarte bune, între strada Zeil (cine adoră cumpărăturile aici trebuie să meargă), Rossmarkt și Turnul Eschenheimer (construit în secolul al XV-lea). Am mai văzut și Hauptbahnhof – gara centrală, care este una dintre cele mai mari din Europa; Commerzbank Tower– banca de comerț, o clădire impunătoare; am trecut peste Eiserner Steg, un pod de fier vechi de peste 100 de ani; Dom-ul sau Catedrala Saint Bartholomeus, o clădire în stil gotic, din secolul al XIV-lea; Main Tower – locul perfect de unde puteți vedea întreg orașul”, mai povestește Octavia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Octavia Geamănu visează la o mașină prototip!