Antena Meniu Search
x

Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru, vizită neaşteptată în platoul colegilor de la “Neatza cu Răzvan & Dani”

În această dimineaţă, Răzvan şi Dani au avut parte de o surpriză de proporţii din partea colegilor de la ştiri, Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru.

În această dimineaţă, Răzvan şi Dani au avut parte de o surpriză de proporţii din partea colegilor de la ştiri, Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru

Din senin, cei doi prezentatori ai Observatorului Matinal, au intrat în platoul de la “Neatza cu Răzvan & Dani” deşi, cu doar câteva zeci de minute înainte, ei se aflau la pupitrul ştirilor. “Am zis să solidificam relaţiile între colegi, înfrăţirea între emisiuni, şi am venit la voi în vizită neinvitaţi. Eu şi Olivia v-am adus şi două mascote: doi peştisori coloraţi să vă aducă amintească mereu de noi”, a spus cu umor, Valentin Butnaru.

“Ştiti” s-a adresat Dani telespectatorilor Antenei 1, “e prima dată când facem cunoştinţă oficial deşi suntem pe acelaşi interval orar, adică “ne dăm pase cum zicem noi în televiziune, de cel puţin un an şi jumătate. Ca să întelegeţi suntem colegi cu colegii de aproape doi ani şi noi nu ne-am văzut în realitate până în acest moment, dar iată cum s-a cimentat relaţia”, a adăugat Dani arătând spre camera de filmat acvariul primit cadou.

“Săptămâna viitoare mergem şi noi la ei în vizită, la ştiri, cu un ditamai crapul”, încheie şi Răzvan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru, vizită neaşteptată în platoul colegilor de la “Neatza cu Răzvan & Dani”