Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ora exactă în materie de modă se dă zilele acestea la New York

Acolo a început, ieri, săptămâna modei, primăvară-vară 2015. Primele case care au urcat pe podiumurile de prezentare au avut colecţii impresionante. Dar şi o româncă îşi va prezenta creaţiile acolo. Alexandra Popescu York are prezentarea pe 7 septembrie.

de Redactia Observator

la 05.09.2014 , 16:55

Ora exactă în materie de modă se dă zilele acestea la New York. Aici a început, ieri, săptămâna modei, primăvară-vară 2015. Marrisa Webb şi Nichloas K au fost primii pe podiumurile de prezentare cu colecţii impresionante. Dar şi o româncă îşi va prezenta creaţiile aici, singura de altfel. Alexandra Popescu York are prezentarea pe 7 septembrie.

O celebră casă de modă a deschis Săptămâna modei Couture din New York în spiritul carnavalului de la Rio. Iar primul model care a urcat pe pasarela modei a fost brazilianca Adriana Lima.

Prezentarea a fost una extrem de colorată. Croiala simplă a rochiilor şi a fustelor a fost compensată de multitudinea de culori din materiale dar şi de coroniţele de flori din părul manechinelor.

Vezi și

Cu două colecţii mai puţin colorate dar extrem de elegante, au încântat spectatorii casele de modă Nicholas K şi Marissa Webb.

După ce a triumfat cu o colecţie de lux, la Săptămâna Modei de la New York, în primăvară, românca Alexandra Popescu York e din nou invitată la ediţia de toamnă. Cu o colecţie nou-nouţă, românca este pe ultima sută de metri cu pregătirile. Viziunea ei pentru moda verii 2015 va putea fi admirată peste două zile. Această nouă colecţie a designerei românce are ca sursă de inspiraţie Muzeul de Artă Universală.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Ora exactă în materie de modă se dă zilele acestea la New York