Antena Meniu Search
x

Concertul de Crăciun al Orchestrei Simfonice Bucureşti, spectacol pentru toate gusturile

Un spectacol pentru toate gusturile. Cam aşa putem rezuma în câteva cuvinte concertul de aseară, al Orchestrei Simfonice Bucureşti. Concertul de Craciun, puţin în avans. Un eveniment special, dedicat tuturor celor care iubesc muzica, indiferent de genul pe care îl ascultă de obicei.

De Redactia Observator la 18.12.2019, 14:05
Vezi și

Un spectacol pentru toate gusturile. Cam aşa putem rezuma în câteva cuvinte concertul de aseară al Orchestrei Simfonice Bucureşti. Concertul de Craciun, puţin în avans. Un eveniment special, dedicat tuturor celor care iubesc muzica, indiferent de genul pe care îl ascultă de obicei.

Mai exact - au răsunat mixuri de colinde englezeşti, româneşti, refrene consacrate, interpretate sub bagheta dirijorului Andrei Tudor. Iar sala a fost plină. Practic nu a rămas bilet nevândut. Am spune că este un sfârşit de an cum nu se poate mai bun pentru Orchestra Simfonică Bucureşti.

2019 i-a adus pe instrumentişti pe aceeaşi scenă cu artista britanică Sara Brightman, cu Dj-ul olandez Martin Garrix, dar şi cu solistul formaţiei Deep Purple.

Cătălin Oprițoiu, co-fondator Orchestra Simfonică Bucureşti - Nu mai sunt bilete de două săptămâni încoace, mulţumesc tuturor celor are au ales să se bucure de concertul de Crăciun.

Andrei Tudor, dirijor - Sunt nişte oameni care dăruiesc tot ce au mai bun pe scenă şi cred că de asta are parte publicul, de emoţia şi de energia pe care această orchestră minunată o transmite absolut de fiecare dată.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Concertul de Crăciun al Orchestrei Simfonice Bucureşti, spectacol pentru toate gusturile