Video

Pepe povesteşte despre experianţa sa la emisiunea "Te Cunosc de Undeva": Ruleta a avut grijă să ne facă să ne depășim limitele

De Redactia Observator.
Publicat: 13.05.2021, 19:28.
Actualizat: 13.05.2021, 19:28

"Te Cunosc de Undeva" îmbracă haine de gală şi ne invită la cea mai tare finală din istoria sa! Finala sezonului 16. Sunt 5 finalişti în lupta pentru marele premiu - de 15 mii de euro, bani care vor merge către o cauză nobilă. Printre cei care se luptă pentru trofeu se numără şi Pepe. Este a cincea oară când Pepe participă la show-ul transformărilor.

A interpretat zeci de personaje şi să nu uităm: de două ori a şi câştigat, aşadar reprezintă o ameninţare reală pentru colegii cu care a ajuns în finală.

Pepe: Am particiapt, am câştigat de două ori şi de două ori am pierdut. Trebuie să evidenţiem şi faptul că am ieşit pe locul doi de două ori. (...) Întreaga producţie este de excepţie. Începând cu concurenții și terminând cu echipa tehnică. Să vă uitaţi sămbătă seara! (..) Nu există un șablon. De la o ediție la alta, lucrurile stau cu totul altfel. Ruleta a avut grija de fiecare dată să ne încurce și să ne pună la muncă. Totodată, să ne facă să ne depășim limitele.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.