Antena Meniu Search
x

Peștele, preparatul preferat în minivacanța de 1 mai, pe litoral

Litoralul freamătă deja, sunt pregătiri pe ultima sută de metri. Proprietarii de cluburi şi terase trag din greu pentru a termina la timp totul.

Vezi și

Litoralul freamătă deja, sunt pregătiri pe ultima sută de metri. Proprietarii de cluburi şi terase trag din greu pentru a termina la timp totul. Grătarele se pregătesc deja pentru turiști. Anul acesta, de 1 mai, e recomandat peștele.

La o cherhana din zonă se mănâncă doar peşte proaspăt adus în fiecare dimineaţă de pescarii care ies în larg. Grătarul se încinge bine, se aruncă ulei şi sare şi apoi se pun frigăruile.

Dacă ajungeţi pe litoral în perioada următoare, cereţi ospătarului şi preparate din chefal şi zargan. Este sezonul lor! Sunt peşti delicioşi care se gătesc după reţete locale, pe plite încălzite cu lemn de fag. Te saturi doar din miros!

Nu rataţi nici borşul de peşte sau tocăniţa din melci de mare. Şi, dacă vreţi cu adevărat să simţiţi gustul unui peşte bun, bucătarii vă recomandă. pălămida.

Sfatul nostru: în minivacanţa de 1 mai, renunţaţi la somonul şi fructele de mare din hipermarket şi alegeţi ceva gustos, pescuit din Marea Neagră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Peștele, preparatul preferat în minivacanța de 1 mai, pe litoral