Antena Meniu Search
x

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea, tată pentru a doua oară

După despărţire a urmat o împăcare, iar acum au făcut anunţul cel mare! Celebrul designer Philipp Plein va fi, pentru a doua oară, tată. 

de Redactia Observator

la 02.04.2019, 08:55

Vezi și

După despărţire a urmat o împăcare, iar acum au făcut anunţul cel mare! Celebrul designer Philipp Plein va fi, pentru a doua oară, tată. 

Philipp Plein a fost întotdeauna înconjurat de femei frumoase şi a făcut multe cuceriri. Singura care a reuşit să-l impresioneze însă cu adevărat este Morgan, focoasa brunetă cu care se afişează acum peste tot.

Povestea lor de dragoste nu a fost tot timpul una liniştită. Au existat certuri, ba chiar s-au şi despărţit, iar Phillip Plein era din nou un crai în lumea mondenă. Nu au stat însă mult timp departe unul de altul. Şi-au dat seama că scânteia iubirii nu s-a stins şi s-au împăcat la scurt timp.

Iar împăcarea a venit cu marele anunţ. Morgan a postat o fotografie pe contul de Instagram, în timp ce se află în brațele lui Phillip Plein, iar textul din descriere este foarte sugestiv: mama şi tata.

Focoasă brunetă dă de înţeles, astfel, că este însărcinată. Iată că, deşi au avut probleme în trecut, acum cei doi îndrăgostiţi sunt mai fericiți ca niciodată şi îşi fac planuri mari de viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Fostul iubit al Mădălinei Ghenea, tată pentru a doua oară