Antena Meniu Search
x

Video Povestea Fly Project merge mai departe. Dan Deneş s-a retras din trupă după 16 ani

După 16 ani de existenţă, Fly Project rămâne doar cu Tudor Ionescu în componenţă. Dar important este că povestea merge mai departe. Tudor a lansat o piesă nouă, un cântec care schimbă stări, încinge petreceri şi pe care îl vom vedea în topuri vara aceasta.

de Redactia Observator

la 26.05.2021, 14:55

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Millerba se numeşte piesa şi a fost lansată pe canalul oficial de YouTube Fly Project. Clipul a fost produs de echipa NGM şi completează perfect ideea piesei, cu un scenariu original și creativ, dar și cu o desfăsurare de forțe. Un magazin construit în doar 24 de ore, multă culoare și niște personaje

feminine, extrem de sexy și provocatoare, nu fac decât să accentueaze starea piesei.

Tudor Ionescu:  E muza noastra de studio Millerba. Încercăm să ne găsim o muză la fiecare piesă pentru că nu poţi să lucrezi cu aceeaşi muză. Artiştii ăia mari şi adevăraţi aveau o muză. Mi-am dat seama că nu funcţionează aceeaşi muză la toate piesele şi atunci e nevoie de o muză nouă. (...) Ne-am dorit să fie foarte colorat clipul pentru că despre asta este vorba în melodie. Noi facem muzică pentru oameni, noi nu facem muzică pentru un anumit target. Oamenii vor să se simtă bine, oamenii urmează să iasă din casă, au ieşit deja din case după un an jumate de nebunie şi de pandemie, După tot balamucul acesta, oamenii vor distracţie. Fly Project a adus distracţie şi emoţie de 16 ani. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri Mondene » Povestea Fly Project merge mai departe. Dan Deneş s-a retras din trupă după 16 ani