Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Premiile Oscar 2018, pe ultima sută de metri: Străzile din Hollywood au fost închise cu o săptămână înaintea galei

Doar câteva zile ne despart de cea mai mare sărbătoare a filmului din toată lumea, Premiile Oscar 2018. Străzile din Hollywood au fost deja închise.

de Redactia Observator

la 26.02.2018 , 18:58

Premiile Oscar 2018, pe ultima sută de metri: Străzile din Hollywood au fost închise - Al Seib / Los Angeles Times

Doar câteva zile ne despart de cea mai mare sărbătoare a filmului din toată lumea, când cele mai importante staruri de cinema vor lua parte la Premiile Oscar 2018. Străzile din Hollywood au fost deja închise, ca măsuri de pregătire a galei filmului mondial.

Hollywood este fără doar şi poate capitala filmului mondial, iar acest lucru a început să se simtă tot mai mult în rândul locuitorii lui, în preajma premiilor Oscar 2018.

Principalele străzi au fost închise cu o săptămână înainte de eveniment. Totodată, autorităţile locale au impus şi restricții de parcare, anunţă ABC 7, care va transmite ceremonia din direct de la Teatrul Dolby din Hollywood.

Articolul continuă după reclamă

Bulevardul Hollywood a fost închis traficului rutier începând cu noaptea de duminică și va rămâne necirculat până pe 7 martie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » Premiile Oscar 2018, pe ultima sută de metri: Străzile din Hollywood au fost închise cu o săptămână înaintea galei