Antena Meniu Search
x

Prestige Orchestra are piesă nouă. „Pace sau război” are cel mai tânăr compozitor din industria muzicală

Cine mai crede că dragostea şi cariera nu fac casă bună împreună nu i-a cunoscut pe Iuliana şi Costin Ghine, fondatorii Prestige Orchestra, o trupă de entertaineri care cântă, dansează și fac un super show la evenimente.

de Redactia Observator

la 09.03.2020, 14:27

Vezi și
  • Nici povestea de dragoste nu e mai prejos.
  • Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 11 ani.

S-au cunoscut cântând, s-au îndrăgostit si acum îşi trăiesc viaţa prin muzică. Cine mai crede că dragostea şi cariera nu fac casă bună împreună nu i-a cunoscut pe Iuliana şi Costin Ghine, fondatorii Prestige Orchestra, o trupă de entertaineri care cântă, dansează și fac un super show la evenimente.

Pe scurt, un one band show. Nici povestea de dragoste nu e mai prejos. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 11 ani, la un eveniment, iar de atunci sunt de nedespărţit.

Ea e pasionată de muzică, el provine dintr-o familie de artiști. Dar asta nu e tot. Cea mai recentă piesă este compusă chiar de fiul lor, cel mai tânăr compozitor din industrie. Aflaţi mai multe din materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Prestige Orchestra are piesă nouă. „Pace sau război” are cel mai tânăr compozitor din industria muzicală