Meniu
Search
x

Prestige Orchestra are piesă nouă. „Pace sau război” are cel mai tânăr compozitor din industria muzicală

Cine mai crede că dragostea şi cariera nu fac casă bună împreună nu i-a cunoscut pe Iuliana şi Costin Ghine, fondatorii Prestige Orchestra, o trupă de entertaineri care cântă, dansează și fac un super show la evenimente.

De Redactia Observator la 09.03.2020, 14:27
Vezi și
  • Nici povestea de dragoste nu e mai prejos.
  • Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 11 ani.

S-au cunoscut cântând, s-au îndrăgostit si acum îşi trăiesc viaţa prin muzică. Cine mai crede că dragostea şi cariera nu fac casă bună împreună nu i-a cunoscut pe Iuliana şi Costin Ghine, fondatorii Prestige Orchestra, o trupă de entertaineri care cântă, dansează și fac un super show la evenimente.

Pe scurt, un one band show. Nici povestea de dragoste nu e mai prejos. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 11 ani, la un eveniment, iar de atunci sunt de nedespărţit.

Ea e pasionată de muzică, el provine dintr-o familie de artiști. Dar asta nu e tot. Cea mai recentă piesă este compusă chiar de fiul lor, cel mai tânăr compozitor din industrie. Aflaţi mai multe din materialul video de mai sus.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Prestige Orchestra are piesă nouă. „Pace sau război” are cel mai tânăr compozitor din industria muzicală

Breaking News

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022