Antena Meniu Search
x

Video Primăvara aceasta se poartă coafurile în culori vibrante, care pun în valoare trasăturile feței

Pentru că este vineri, vă propunem o nouă transformare completă de look, aşa cum v-am tot obişnuit. Ştiaţi că o culoare de păr potrivită tenului pune în valoare trăsăturile feţei? Tocmai de aceea este şi cazul să apelăm la specialişti în alegerea nuanţei perfecte. Se poartă părul blond şi gri în continuare şi în 2021, dar... degeaba dacă nu ne vin şi bine aceste nuanţe. 

de Redactia Observator

la 23.04.2021, 15:33

Vezi și

Nicolae Grigorescu, hairstyilist: ”Am ales să îi fac Sofianei un bob scurt, cu un breton texturizat, care să îi contureze faţa, ca nuanţă am ales trei culori calde care să fie în tendinţe cu tenul ei”.

Dana Petrina, make-up artist: ”Pentru că Nicu i-a făcut o culoare atât de aprinsă şi schimbarea este totală, o să optez pentru uniformizarea tenului şi pentru un machiaj în culori destul de neutre. Astfel încât să completeze acest look îndrăzneț”.

Lucy Faur, fashion stylist: ”Sofiana este foarte, foarte tânără şi are o personalitate plină de culoare, acest lucru se vede în stilul său vestimentar. Pentru schimbarea de look de astăzi am ales  o ţinută care să îi pună în valoare vârsta, dar şi preferinţele stilistice elevate”

Etapele transformării le puteți urmări în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Primăvara aceasta se poartă coafurile în culori vibrante, care pun în valoare trasăturile feței