Antena Meniu Search
x

Radu Mazare, rege la carnavalul din Mamaia

A inceput domnia carnavalurilor la Mamaia! Pe tron a urcat insusi "Regele-Soare", intruchipat de primarul-salvamar. Nimeni altul decat Radu Mazare

Vezi și

Supusii au dansat pe carele alegorice, in ritmuri de salsa. Mai ceva ca la carnavalul de la Rio. Au fost si curtezane imbracate sumar care si-au insotit regele pe traseul distractiei. Raducu Mazare s-a uitat, din public, cu jind, la cuceririle tatalui.

Daca Mamaia ar fi regat, n-ar avea nevoie de un palat, ci de un imens car alegoric, pe care sa urce Regele Soare. Cu peruca neagra, palarie cu pene, evantai si neaparat pantofi cu toc. "Sunt multe fete, mai ales fete care n-au invatat inca sa mearga pe tocuri si merg ingenuncheate, asa, gen cocostarc. Si am facut niste repetitii", a declarat Mazare.

Din toata cartea de istorie, Radu Mazare a ales sa-l reinvie pe Ludovic al XIV-lea. Nu a fost chiar la intamplare. "Draga, doar nu vroiai sa aleg un familist cu o singura sotie". Ci un mare iubitor de frumos. Acum trei secole, Ludovic cucerea femei pe banda rulanta. Astazi, regele primar se lasa cucerit de curtezane.

Arta a trecut pe strazile statiunii Mamaia. 12 care alegorice au dat startul la distractie. Dansatoarele s-au intrecut in miscari, costumatie si frumusete. In fruntea alaiului, regele si-a salutat supusii. Iar ei l-au salutat inapoi. Mai in gluma, mai in serios, le-a dat si o porunca. "Bani, bani, bani, baga bani"! Undeva in multime, Mazare Junior, mostenitorul tronului, isi urmareste tatal in actiune.

Parada carelor alegorice s-a incheiat cu parada bikerilor cu insotitoare sexy. Dupa miezul noptii, distractia s-a mutat din strada in cluburi. Insa va reveni, odata cu dansatoarele si carele alegorice, in weekend-urile viitoare. Marea intrebare este in pielea cui va intra Mazare, data viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri Mondene » Radu Mazare, rege la carnavalul din Mamaia