Antena Meniu Search
x

Video Raluca Angel a revenit în lumea muzicii. Artista a lansat un album nou şi pregătește un show live

Unde e pasiune, nu e muncă. Raluca Angel s-a întors la iubirea care pe vremuri îi ocupa tot timpul. Muzica. Şi s-a reîntors şi în platoul Observator cu veşti despre cea mai nouă piesă.

de Redactia Observator

la 21.04.2021, 14:09

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

"Aproape de tine" reprezintă nu doar un cântec drag Ralucăi, ci şi revenirea ei la muzică. Este primul single de pe albumul M-am întors. Raluca ne conduce la malul mării cu noul clip. În clip apar şi copiii Ralucăi. Cei cinci - 2 fete şi 3 băieţi. Şi nu exclude nici o a şasea sarcină.

Raluca: Este o melodie mai fresh, mai modernă, puţin mai altfel decât am învăţat oamenii până acum, dar este tot o latură de-a mea şi aceasta, mai jucăuşă, în care mă regăsesc. Şi invit oamenii să intre pe Youtube. Am filmat videoclipul în două weekenduri. Mai întâi am filmat partea în studiu, apoi partea de cadre în natură. Va urma o colaborare cu un artist, va urma să lansez şi albumul meu de reîntoarcere, care va conţine în jur de 15 melodii. Vor fi proiecte frumoase.  

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Raluca Angel a revenit în lumea muzicii. Artista a lansat un album nou şi pregătește un show live