Antena Meniu Search
x

Ce reguli stricte trebuie să respecte invitaţii la nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle

12 zile ne mai despart de nunta dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle! Iar invitaţii au primit un set de reguli stricte. Telefoanele şi camerele de filmat sunt strict interzise, iar bagajele voluminoase trebuie lăsate acasă.

Vezi și

12 zile ne mai despart de nunta dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle! Iar invitaţii au primit un set de reguli stricte. Telefoanele şi camerele de filmat sunt strict interzise, iar bagajele voluminoase trebuie lăsate acasă. Iar acestea nu sunt singurele interdicţii cărora vor fi supuşi.

O conduită impecabilă se cunoaşte de la prima vedere. Salutul diferă în funcţie de împrejurimile în care întâlneşti un membru al familiei regale. Într-un cadru formal, femeile vor face o reverenţă scurtă, iar bărbaţii vor înclina uşor capul. Dacă întâlnirea are loc la un eveniment mai puţin formal, regulile nu sunt atât de riguroase. O strângere de mână este suficientă.

Specialiştii în bune maniere spun că alteţele regale sunt cele care salută primele. Astfel, în orice situaţie, prima persoană care întinde mâna pentru un salut sau pentru o îmbrăţişare, este membrul familiei regale. 

Emoţiile pot schimba comportamentul oamenilor şi îi pot face să se simtă nefiresc. Într-o astfel de situaţie, specialiştii îi sfătuiesc să rămână calmi şi să îşi ceară scuze dacă simt că au spus ceva ce ar fi putut deranja alteţele.

Membrii familiei regale sunt obişnuiţi cu tot felul de situaţii, motiv pentru care vor trece uşor peste momentul stânjenitor, mai spun specialiştii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri Mondene » Ce reguli stricte trebuie să respecte invitaţii la nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle