Revelion cu 1000 de invitaţi, în Maramureş
Noaptea dintre ani a fost ca-n basme în inima Maramureşului. Moroşencele au stat toată ziua în bucătărie pentru cele mai gustoase preparate la masa de Revelion.
Noaptea dintre ani a fost ca-n basme în inima Maramureşului. Moroşencele au stat toată ziua în bucătărie pentru cele mai gustoase preparate la masa de Revelion. Petrecerea celor 1.000 de invitaţi a ţinut până în zori iar turiştii s-au desfătat şi cu tradiţionala horincă dar şi cu dansuri populare.
Purceluşii de lapte sau carnea afumată la garniţă sunt preparatele tradiţionale ale Maramureşului. Cu inima larg deschisă şi cu horincă şi-au primit şi gazdele ...cei o mie de oaspeţi. Cu dans şi voie bună. Maramureşeni neprimitori nu găsiţi. La ora 20 s-a dat startul celei mai taru petreceri din Onceşti.
Turiştii s-au simţit cu adevărat răsfăţaţi de gazde. Au avut parte de un revelion pe care nu îl vo uita prea curând.
De la costumele populare, la ţinute preţioase, de la horincă, la şampanie fină, gazdele nu au uitat de tradiţionalele artificii de la miezul nopţii.
Afară s-a aprins şi focul de tabără pentru a arde tot ce a fost rău în anul ce a trecut.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰