Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ricky Martin este în culmea fericirii. Nepotul lui îşi retrage acuzaţiile de hărţuire sexuală împotriva cântăreţului şi cazul a fost închis

Nepotul lui Ricky Martin şi-a retras acuzaţiile de hărţuire sexuală împotriva cântăreţului într-o înfăţişare în instanţă din 21 iulie, care a închis efectiv cazul, scrie Variety.

de Mihaela Uretu

la 22.07.2022, 11:01

Soţul lui Ricky Martin, Jwan Yosef, a publicat pe Instagram o fotografie cu cei doi după apariţia virtuală în faţa Curţii cu mesajul "Adevărul prevalează". 

La rândul său, artistul a transmis fanilor un mesaj pe Instagram folosind aceeaşi descriere ca şi partenerul său. Cei doi sunt împreună din 2016 şi au împreună doi băieţei în vârstă de 4 ani. 

Potrivit news.ro, Joaquín Monserrate Matienzo, Carmelo Dávila şi Harry Massanet Pastrana, avocaţii lui Martin, au făcut o declaraţie: "Aşa cum am anticipat, ordinul de protecţie temporară nu a fost prelungit de către Curte", se arată în declaraţie. "Acuzatorul a confirmat instanţei că decizia sa de a respinge cauza i-a aparţinut numai lui, fără nicio influenţă sau presiune din exterior, iar acuzatorul a confirmat că este mulţumit de reprezentarea sa legală în cauză. Solicitarea a venit din partea acuzatorului care a cerut respingerea cauzei. Acesta nu a fost niciodată altceva decât o persoană tulburată care a făcut acuzaţii false fără absolut nicio susţinere. Ne bucurăm că i s-a făcut dreptate clientului nostru şi că acum poate merge mai departe cu viaţa şi cariera lui". 

Martin a apărut virtual la tribunal din Puerto Rico pentru a asculta acuzaţiile făcute de nepotul său în vârstă de 21 de ani. Înainte de aceasta, la începutul lunii iulie, cântăreţul a primit un ordin de restricţie ca urmare a unui incident de violenţă domestică în Puerto Rico. Martin a negat acuzaţiile împotriva lui. 

Pe acelaşi subiect

Ricky Martin a fost acuzat de incest de nepotul său în vârstă de 21 de ani şi putea risca până la 50 de ani de închisoare dacă era găsit vinovat.

Martin a fost învinuit"a exercitat atacuri fizice şi psihologice" asupra lui Dennis Yadiel Sanchez în timpul relaţiei lor de şapte luni, care s-a încheiat cu aproximativ două luni în urmă.

Un reprezentant al artistului a calificat acuzaţiile de abuz "complet false şi contrafăcute" într-o declaraţie transmisă revistei People la începutul acestei luni. 

Fratele cântăreţului a susţinut că nepotul lui Martin "se luptă cu provocări profunde de sănătate mintală".

Dincolo de acest caz, artistul din Puerto Rico se confruntă în prezent cu alte probleme legale, fostul său manager dându-l în judecată pentru 3 milioane de dolari, susţinând că îi datorează comisioane neplătite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Ricky Martin este în culmea fericirii. Nepotul lui îşi retrage acuzaţiile de hărţuire sexuală împotriva cântăreţului şi cazul a fost închis