Antena Meniu Search
x

Video "România sălbatică", un documentar dedicat naturii din ţara noastră. Când va fi lansat în cinematografele din ţară

Mai bine de un deceniu de muncă, zeci de mii de kilometri străbătuţi şi sute de ore de filmare în cele mai sălbatice regiuni ale României. Toate plus multe altele se află în spatele celui mai complex şi spectaculos documentar realizat până acum despre natura ţării noastre. România sălbatică!  

de Redactia Observator

la 15.09.2021, 13:54

Vezi și

Între "vinovaţii" de imaginile absolut superbe, unele chiar în premieră, pe care urmează să le vedem cu toţii extrem de curând în cinematografe sunt Dan Dinu şi Cosmin Dumitrache. Toată echipa din spatele acestui proiect ambiţios e 100% autohtonă, ceea ce, desigur, nu poate decât să ne bucure, căci mai există oameni care văd şi frumosul din România. 

"Proiectul nostru ne-a purtat prin multe locuri minunate, de la cele 30 de arii protejate principale și până la rezervații mai mici însă pline de viață.A venit vremea să vedeți trailerul oficial al celui mai ambițios documentar despre natura din România. Acest film este 100% autentic și prezintă țara noastră așa cum nu a mai fost văzută până acum. Proiectul a fost dezvoltat în mai bine de 10 ani de către Dan Dinu și Cosmin Dumitrache. Echipa de producție este 100% autohtonă și a adus aproape oameni faini și dedicați", au transmis cei doi.

România Sălbatică este cel mai complex documentar dedicat naturii din țara noastră și promite publicului filmări în premieră și povești unice despre biodiversitatea țării. A fost realizat cu sprijinul a numeroși specialiști din zona conservării, cu ONG-uri de mediu și cu sprijinul parcurilor naționale și naturale de la noi.

Filmul este co-produs de Libra Films și Avanpost Media și este distribuit de Transilvania Film. Din septembrie, filmul va fi lansat în cinematografele din toată țara, în peste 50 de orașe. Până atunci, filmul își începe călătoria prin țară, în luna august, cu o serie de proiecții-eveniment open-air.

Mai multe detalii despre documentarul care urmează să fie lansat în cinematografe şi despre experienţa de la filmări, găsiţi în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri Mondene » "România sălbatică", un documentar dedicat naturii din ţara noastră. Când va fi lansat în cinematografele din ţară