Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Romanii au moda in sange

Designerii nostri au intrat in elita lumii si au reusit sa transforme Bucurestiul intr-un centru de moda

Vezi și

E increzatoare, seducatoare si te strafulgera dintr-o privire. Nici nu are voie sa fie altfel pe catwalk. Putina lume stie ce se intampla, de fapt, in culise. Agitatie, pasiune si multa, multa, munca.

“Eu nu fac moda de cluburi, cu trei chiloti si fete siliconate. Eu fac fashion! Cu manechine profesioniste care apartin unei agentii, cu coafuri, machiaje profesioniste”, a spus Catalin Botezatu.

“Intotdeauna in fata camerei de luat vederi este totul frumos, minunat, zambetul pe buze, noi trebuie sa fim calmi. Dar, exista foarte mult stress, noi suntem de aproximativ 12 ore aici, de dimineata”, a explicat si designerul Sonia Trifan.

Haine perfecte, machiaje elaborate, coafuri excentrice, iar incaltamintea pe masura evenimentului. Totul trebuie sa iasa fara greseala, tocmai pentru ca produsele sa impresioneze si ulterior sa se vanda bine. Conceptul de fashion a capatat noi dimensiuni la noi in Romania, creatorii vestimentari autohtoni facand valva in strainatate.

Moda romaneasca s-a transformat in "fashionul romanesc" peste granite. Acum strainii vin la noi sa se inspire. Si vedetele autohtone sunt innebunite dupa designerii autohtoni! Si tocmai de aceea fac coada la evenimente pentru a vedea mereu ce este in trend.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » OBSERVATOR SPECIAL: Romanii au moda in sange