Antena Meniu Search
x

Șapte vedete, în aventura din Madagascar, în cel mai nou show de la Antena 1

Şapte vedete vor pleca într-o aventură exotică pe unul dintre cele mai frumoase tărâmuri din lume, Madagascar. Vor lupta pentru 100 de mii de euro în cel mai nou show de supravieţuire care va începe, în curând, la Antena 1. 

Vezi și

Şapte vedete vor pleca într-o aventură exotică pe unul dintre cele mai frumoase tărâmuri din lume, Madagascar. Vor lupta pentru 100 de mii de euro în cel mai nou show de supravieţuire care va începe, în curând, la Antena 1. Înaintea plecării în "Ultimul Trib", vedetele s-au antrenat la şedinţele foto şi şi-au făcut strategii.

Sorana Darclée Mohamad, Daniela Crudu şi Paula Chirilă sunt cele trei curajoase care vor pleca în aventura extremă. Vor face echipă cu Ionuţ Iftimoaie, Sorin Brotnei, Dorian Popa şi Dima Trofim.

"Ultimul Trib" este un show adaptat după celebrul format "Nomads". Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând - trebuie să lupte în fiecare săptămână pentru "Teritoriu".

În timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, iar cel de pe ultimul loc va trăi întreaga săptămână într-un loc izolat.

La finalul celor șapte zile de încercări grele, concurenţii vor fi nevoiți să se lupte pentru a rămâne pe insulă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Șapte vedete, în aventura din Madagascar, în cel mai nou show de la Antena 1