Antena Meniu Search
x

Luna iunie vine cu MARI SCHIMBĂRI pentru nativii acestor ZODII! Ce SURPRIZE aduc ASTRELE şi care este cea mai PRIELNICĂ perioadă pentru aceştia!

Fie că e vorba de schimbări în plan profesional, relaţiile cu cei apropiaţi, turnuri neaşteptate ale perspectivelor în viaţă sau apariţia unor evenimente ce vor avea un puternic impact asupra stării de spirit, luna iunie va aduce pentru următorii nativi o perioadă prielnică modificărilor mult aşteptate. Ce le rezervă astrelor gemenilor, celor din zodia racului, leului, ce li se pregăteşte balanţelor dar şi ce îi aşteaptă pe capricorni, citim în rândurile următoare. 

Fie că e vorba de schimbări în plan profesional, relaţiile cu cei apropiaţi, turnuri neaşteptate ale perspectivelor în viaţă sau apariţia unor evenimente ce vor avea un puternic impact asupra stării de spirit, luna iunie va aduce pentru următorii nativi o perioadă prielnică modificărilor mult aşteptate. Ce le rezervă astrelor gemenilor, celor din zodia racului, leului, ce li se pregăteşte balanţelor dar şi ce îi aşteaptă pe capricorni, citim în rândurile următoare. 

Gemeni. Este o perioadă frumoasă, plină de activități diverse și cu multe persoane în preajma ta. Trasează planuri de viitor, spune clar și răspicat ce ai de spus mai ales în relațiile apropiate și evită compromisurile. Este vremea marilor schimbări pe toate planurile vieții, așa încât mobilizează-te să-ți aranjezi viața așa cum vrei. Se deschid oportunități financiare, fie prin câștiguri suplimentare la locul de muncă, fie prin implicarea în colaborări. Tendința de a cheltui mult este mare și păguboasă. Rezumă-te la strictul necesar și evită investițiile pe termen lung. Relațiile sentimentale încep să se lămurească și vei ști foarte clar ce anume îți dorești de acum încolo de la persoana iubită. Totul este să nu exagerezi.

Rac. Este vremea ta în luna Iunie în sensul că vei deborda de energie și chef de viață. Dorința de a schimba totul în preajma ta este dublată de susținere energetică astrală, așa încât nu-ți rămâne decât să te concentrezi pe nevoile tale și pe ceea ce îți dorești de acum încolo în preajma ta. Planificând acum pe îndelete ceea ce dorești să se materializeze în viața ta, de la gând la faptă va fi foarte puțină vreme. De aceea fii atent ce îți dorești că s-ar putea să primești. La serviciu se va încheia o etapă importantă în preajma datei de 9 Iunie. Poate fi vorba despre finalizarea unor sarcini de lucru, dar pe de altă parte pot intra în discuție modificări profesionale de anvergură. Susținere importantă de la și prin prieteni!

Leu. Prima parte a lunii este potrivită relaționării cu prietenii, discuțiilor profesionale și planificării unor acțiuni de anvergură alături de oameni dragi și de încredere. Și totuși mai sunt șanse de a te desprinde de unii care te tot provoacă și care doar profită de pe urma ta. Prudență, răbdare și discernământ! Cultivă gândurile nobile și evită a te baza pe mentalitatea altora! Tu ești un model pentru alții, astfel că minunat ar fi să te concentrezi pe tine, pe ideile tale și pe tot ce este frumos. A doua parte a lunii este o perioadă favorabilă meditației interioare și retragerii din prim-planul vieții cotidiene. Rezervă momente numai pentru tine și pentru compania unora care chiar îți merită prezența. Detașează-te de mărunțișurile vieții. Acum este vremea marilor schimbări!

Balanţă. Începe o perioadă favorabilă în sensul că starea ta de spirit se va îmbunătăți. Energia astrală de care vei beneficia începând cu 10 Iunie te va impulsiona să operezi acele modificări în viața ta care să-ți aducă progres pe toate planurile. Unele relații cu persoanele din anturajul apropiat se vor dizolva, bine fiind să le lași să se dizolve fără nicio intervenție. Totuși, pentru că mentalul este destul de distorsionat ar fi bine să eviți discuțiile ample și escaladarea conflictelor gratuite. Ești foarte bine susținut în plan profesional de către șefi, persoane cu funcție, peroane oficiale din mediul în care activezi. Schimbări de anvergură la locul de muncă, responsabilități noi sau chiar propunerea de a deține o funcție de conducere.

Capricorn. Foarte animat este locul de muncă pe toată durata lunii! Discuții profesionale, activități intense, modificări definitive în plan profesional. Este bine să fii foarte atent la ceea ce se petrece în acest segment și la felul în care îți îndeplinești sarcinile de lucru. Fiind foarte preocupat cu munca există riscul să-ți neglijezi sănătatea. Sunt posible consultații, analize medicale și chiar intervenții chirugicale, dar toate vor avea succes. Ocupă-te serios și pe îndelete și de tine, pentru că rezultatele vor fi uimitoare atât în plan personal, cât și în plan profesional. În a doua parte a lunii se vor evidenția relațiile parteneriale. Unele dintre ele se pot destrăma definitiv. Totuși, cumva în fundal se conturează altele noi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Luna iunie vine cu MARI SCHIMBĂRI pentru nativii acestor ZODII! Ce SURPRIZE aduc ASTRELE şi care este cea mai PRIELNICĂ perioadă pentru aceştia!