Antena Meniu Search
x

Foto Semifinala iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1. Juraţii decid pe cine trimit în marea finală

iUmor sezonul 9 se apropie de sfârșit, iar duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care vor decide cui acordă șansa de a merge în marea finală.

De Redactia Observator la 04.12.2020, 19:07
Semifinala iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1
Juraţii iUmor vor decide pe cine să trimită în marea finală - Antena 1
  • Sezonul 9 iUmor se apropie de final
  • Juraţii vor alege pe cine să trimită în marea finală, duminică, de la 20.00, la Antena 1

Dacă pe parcursul întregului sezon publicul a trimis direct în finală un concurent în fiecare ediție iUmor, alți doi concurenți au încă o șansă dacă îi conving pe cei trei jurați în semifinală.

Astfel, duminica aceasta îi putem vedea pe Mirela Didei, Triada Chineză, Mihai Lucaci, Cristina Șchiopu, Hari Grămoșteanu și Mihai Costea, Elena Voineag și Mihaela Pripici.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi cei care aleg care concurent poate merge mai departe, dar numai dacă obține și trei voturi pozitive.

iUmor a bifat o nouă premieră în acest sezon după ce canalul de YouTube al emisiunii a înregistrat abonatul cu numărul 2.000.000! Canalul de YouTube a fost deschis pe 26 septembrie 2013, sub titulatura iCommedy, iar din aprilie 2016 a primit numele iUmor.

În prezent, canalul însumează peste zece miliarde de minute vizionate, mai mult de 2.000 de clipuri încãrcate și aproximativ 1,5 miliarde de vizualizãri. Minutele de vizionare de la lansarea canalului, reprezentat în ani, ar însemna peste 19.200 ani!

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Semifinala iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1. Juraţii decid pe cine trimit în marea finală