Video

Sezonul 16 al emisiunii Te Cunosc De Undeva ajunge la final: Liviu şi Andrei vor fi Freddy Mercury şi Elvis Presley

De Redactia Observator.
Publicat: 14.05.2021, 15:07.
Actualizat: 14.05.2021, 15:07

Sâmbătă, 15 mai, ora 20 fix, începe marea finală Te Cunosc de Undeva. Liviu Vârciu şi Andrei au ajuns în echipă până aici şi luptă acum pentru marele trofeu, un cec de 15 mii de euro! 

Colegii îi cunosc drept cei doi copii alintaţi ai sezonului, care nu îşi fac temele pentru acasă, dar totuşi iau 10 la şcoală.

Mâine, în marea finală a show-ului transformărilor, vor întruchipa două mari legende ale muzicii internaţionale - Freddie Mercury şi Elvis Presley, un duet care în realitate nu a avut loc niciodată, dar este posibil doar pe scena Te Cunosc de Undeva.

Citește și:

Andrei: Deloc uşoare personajele. Spuneai mai devreme că deşi nu ne pregătim, luam 10 la şcoală ... Asta înseamnă talent. Trebuie să ştie şi cei de acasă. Aşa arată talentul pur. Vii, asculţi piesa, o cânţi, iei 10 şi pleci mai departe. Glumesc! În cuplu îl simţi când nu îi iese celuilalt. Pe de altă parte, îl poţi ajuta. Poţi cânta ce parte nu îi iese lui din piesa respectivă sau poţi să cânţi mai mult decât ar cânta el şi invers. Poate lui îi iese mai bine ceva şi mie nu îmi iese. Şi atunci, ne suplinim unul pe celălalt. Este show-ul pe care eu îl iubesc cel mai mult din toată viaţa mea.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.