Antena Meniu Search
x

Shannen Doherty a învins CANCERUL. După doi ani în care a luptat cu cumplita boală, actrița filmează din nou (FOTO)

După o luptă de doi ani cu cancerul mamar, viața actriţei Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul din „Beverly Hills 90210", a intrat pe un făgaș normal.

După o luptă de doi ani cu cancerul mamar, viața actriţei Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul din „Beverly Hills 90210", a intrat pe un făgaș normal.

Shannen Doherty, acum în vârstă de 45 de ani, filmează din nou, pentru o readaptare a comediei "Heathers".

Vedeta a postat o imagine de pe platourile de filmare, însoțită de un mesaj emoționant: „Am revenit pe platourile de filmare. Ultimii doi ani ani au fost foarte grei. Am luptat cu cancerul. În calitate de actor, oamenii te etichetează. Ei presupun ca ești prea slab, că nu mai ești în stare (…) și totuși ceva precum munca te revigorează și iți dă putere să lupți mai departe cu această maladie cumplită. Mă compar cu o mașină veche. Acea Shelby vintage care a stat prea mult în garaj. Este în continuare o mașină bună. Cea mai bună. Doar că e nevoie de timp ca motorul să se incalzească și apoi e gata de plecare. Făcând ceea ce trebuie să facă. Sunt recunoscutoare pentru această zi. Pentru fiecare zi“.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedeta a anunțat la începutul acestui an că boala este în remisie.

De-a lungul celor doi ani, Shannen Doherty nu s-a ferit de ochii presei sau al fanilor și a postat numeroase imagini cu ea, chiar din momentele cele mai cumplite, cum a fost cel în care a trebuit să se radă în cap din cauza chimioterapiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Shannen Doherty a învins CANCERUL. După doi ani în care a luptat cu cumplita boală, actrița filmează din nou (FOTO)