Antena Meniu Search
x

Video Sickotoy şi Randi şi-au unit forţele şi au lansat împreună piesa "Dancin' to forget". Videoclipul a adunat sute de mii de vizualizări pe Youtube

Unul dintre cei mai în vogă producători muzicali şi-a unit forţele cu unul dintre cei mai cunoscuţi artişti români, iar rezultatul este o piesă de sute de mii de vizualizări pe Youtube, imediat după lansare. 

de Redactia Observator

la 15.07.2021, 14:03

Vezi și

Sickotoy şi Randi ne invită la un dans... al uitării, la o fugă de tot ceea ce nu ne face fericiţi. "Dancin' to forget" se numeşte melodia scoasă de cei doi şi este, probabil, una dintre cele mai sensibile din câte aţi ascultat în ultima vreme. Artiştii au scris împreună linia melodică, lui Randi îi aparţin versurile iar producția finală este o fiziune a viziunilor celor doi artiști.

În plus, pentru Randi, piesa este prima în limba engleză după ceva vreme. Artistul a vorbit despre planurile sale de viitor în ceea ce priveşte planurile muzicale direct din platoul Observator.

Urmăreşte interviul integral în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Sickotoy şi Randi şi-au unit forţele şi au lansat împreună piesa "Dancin' to forget". Videoclipul a adunat sute de mii de vizualizări pe Youtube