Antena Meniu Search
x

Simona Balanescu, vedeta Antenei 2, s-a casatorit

Este cea mai fericita zi din viata Simonei Balanescu, colega noastra de la Antena 2. Simona si Rares Dragomir si-au jurat iubire vesnica in fata lui Dumnezeu

Vezi și

Vedeta Antenei 2 a spus marele "DA" lui Rares Dragomir si in fata altarului. Abia stapanindu-si emotiile, cei doi indragostiti s-au casatorit astazi la biserica Vatra Luminoasa din Capitala. "Ne-au dat lacrimile de bucurie. Foarte foarte emotionati. A fost o slujba minunata asa cum ne-am dorit-o",a declarat Simona.

Simona a impresionat cu rochia ei de mireasa stansa in jurul taliei cat sa-i puna in evidenta burtica de viitoare mamica. Doar este insarcinata in cinci luni. Rares a dat cravata si papionul pe o esarfa colorata cu efecte florale, accesoriul perfect pentru costumul negru cambrat.

Simona si Rares sarbatoresc fericitul eveniment din viata lor intr-un restaurant de lux din Otopeni. Sunt asteptati aproape 200 de invitati: rude si prieteni din lumea mondena. Totul, intr-o atmosfera de poveste. Mirii au ales o sala alba cu candelabre facute din cristale de Bohemia, iar vesela este pe masura.

Surpriza petrecerii este tortul in culorile alb, rosu si negru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Simona Balanescu, vedeta Antenei 2, s-a casatorit