Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu se vor duela în noul show - "Chefi la cuţite"

Între chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu nu mai există armonie. Fiecare vrea să demonstreze că este mai bun decât celălalt. Şi cum ar putea să o facă, dacă nu într-o competiţie. Aceasta va purta un nume sugestiv: "Chefi la cuţite"

Vezi și

 Între chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu nu mai există armonie. Fiecare vrea să demonstreze că este mai bun decât celălalt. Şi cum ar putea

Între chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu nu mai există armonie. Fiecare vrea să demonstreze că este mai bun decât celălalt. Şi cum ar putea să o facă, dacă nu într-o competiţie. Aceasta va purta un nume sugestiv: "Chefi la cuţite". Noua producţie Antena 1 va fi difuzată la sfârşitul primăverii
Totuşi, lupta dintre cei trei maestri bucătari nu se va lăsa cu victime. Şi asta, pentru că armele folosite în bucătărie vor fi talentul şi inspiraţia lor în asocierea ingredientelor.
Fiecare bucătar îşi va alege şase dintre cei mai buni concurenţi. Abia după ce trupele sunt formate începe bătălia. Desigur, chefii nu au intrat în competiţie fără o strategie bine pusă la punct, pe care o păstrează cu sfinţenie.
Bătălia va ţine ceva timp. Până la sfârşitul primăverii, când se va da startul emisiunii Chefi la Cuţite!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » SPECIAL! Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu se vor duela în noul show - "Chefi la cuţite"