Antena Meniu Search
x

Tendințe în vestimentația masculină pentru anul 2020

Veşti importante pentru pasionatele, dar mai ales pentru pasionaţii de modă! Tocmai s-a încheiat unul dintre cele mai prestigioase târguri care, de patruzeci de ani încoace, dă trendul în ceea ce înseamnă vestimentaţie pentru bărbaţi.

de Redactia Observator

la 15.01.2020, 14:30

Vezi și

Veşti importante pentru pasionatele, dar mai ales pentru pasionaţii de modă! Tocmai s-a încheiat unul dintre cele mai prestigioase târguri care, de patruzeci de ani încoace, dă trendul în ceea ce înseamnă vestimentaţie pentru bărbaţi. Iar noi vă prezentăm imagini şi detalii chiar din culisele evenimentului organizat de două ori pe an în oraşul care defineşte cel mai bine arta şi bunul gust: Florenţa.

Peste o mie de brand-uri din toată lumea au ajuns acolo, sunt unele dintre cele mai reuşite şi creative ţinute masculine. Ce am remarcat este că din aceste ţinute nu lipsesc aproape niciodată costumul, cravata şi pălăria, culorile îndrăzneţe şi accesoriile.

Oricum, acolo niciun an nu e la fel cu altul. Este atât de popular evenimentul încat ocupă pagini întregi în publicaţiile de modă, iar imaginile fac ediţie de ediţie înconjurul lumii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Tendințe în vestimentația masculină pentru anul 2020