Antena Meniu Search
x

Filmele cu cele mai bune încasări: aventurile lui Thor domină topul din cinematografe

Topul filmelor cu cele mai bune încasări din Statele Unite a fost cucerit de filmul care prezintă aventurile lui Thor.

Vezi și

Topul filmelor cu cele mai bune încasări din Statele Unite a fost cucerit de filmul care prezintă aventurile lui Thor, cu câştiguri de sute de milioane de dolari în doar trei săptămâni. Care sunt filmele care au făcut cei mai mulţi bani la nivel global în luna noiembrie, aflăm din materialul următor.

Pe primul loc în box office-ul nord american se află pelicula "Thor: Ragnarok", cea de-a treia dintr-o serie ce îl are în prim plan pe zeul nordic al fulgerului şi tunetului, interpretat de actorul australian Chris Hemsworth. Filmul a obţinut până acum încasări de peste 200 de milioane de dolari.

Comedia "Daddy's Home 2" ne reaminteşte că se apropie Crăciunul. Pelicula urmăreşte peripețiile lui Brad și Dusty, care trebuie să se ocupe de părinții lor în perioada sărbătorilor de iarnă.  30 de milioane de dolari le-a adus în conturi filmul în weekendul premierei. 

"Murder on the Orient Express", filmul în care un detectiv investighează uciderea unui american înstărit care călătorea cu trenul Orient Expres, cel mai faimos tren din lume, completează podiumului, clasându-se pe locul al treilea cu încasări de 28,2 milioane de dolari.

Pe locul al patrulea se află filmul "A Bad Moms Christmas" care a obținut până acum încasări de 11,5 milioane de dolari. Filmul prezintă un grup de prietene care se revoltă împotriva rigorilor societății, de această dată îndreptată împotriva marii sărbători a Crăciunului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Filmele cu cele mai bune încasări: aventurile lui Thor domină topul din cinematografe