Video

Tradiţii în prag de sărbătoare. Mariana Anghel a lansat piesa "Imn pentru Sfinţi"

De Redactia Observator.
Publicat: 21.04.2021, 13:47.
Actualizat: 21.04.2021, 13:47

Mariana Anghel, una dintre cele mai importante voci ale muzicii populare româneşti a lansat o priceasnă cu ocazia Paştelui. Artista a fost prezentă în platoul Observator şi ne-a povestit despre planurile de viitor, dar şi despre espre tradiţiile legate de această sărbătoare.

Mariana Anghel este o mesageră a folclorului din zona Hunedoarei, pe care l-a tot promovat atât în ţară, cât şi peste graniţă. Cel mai recent cântec lansat, este unul religios, o priceasnă emoţionantă. Videoclipul piesei "Imn pentru sfinţi" a fost filmat la Schitul Straja.

Mariana Anghel: Oamenii au o mare sete de Dumnezeu. Oamenii au nevoie în momentele acestea dificile prin care trecem cu toţii, întreaga planetă trece prin aşa ceva. Oamenii au nevoie de o mângăiere sufletească. Traumele fizice toată lumea le tratează cu medicamente, dar sufletul cred că este cel mai afectat din tot ceea ce se întâmplă şi atunci, când ajungi într-un moment, tu cu tine singurul lucru la care te gândeşti e Dumnezeu. Întotdeauna am încercat să mă leg de un punct turistic, eu hunedoareancă fiind, am încercat să pun în valoare locuri deosebite prin videoclipurile filmate.

Citește și:

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.