Video

Trupa Vama, primul concert organizat anul acesta pe litoralul românesc

De Redactia Observator.
Publicat: 24.04.2021, 08:33.
Actualizat: 24.04.2021, 08:34

Vama Veche aşteaptă turişti. Şi-a deschis oficial porţile, dar nu oricum, ci printr-un concert al trupei Vama, primul organizat anul acesta pe litoralul românesc. Conceptul a fost unul special: pe plajă, la răsărit... S-a vrut a fi fără spectatori, dar fanii nu au putut sta deoparte. 

Într-un decor non-conformist, cu o poartă spre mare care anunţă sosirea sezonului estival, trupa Vama a dechis oficial sezonul, printr-un concert-eveniment. Tudor Chirilă a interpretat atât melodii semnate Vama, cât și din perioada muzicală Vama Veche, atât în miezul nopţii, cât şi la răsăritul soarelui.

De pe scena așezată în buza mării, artistul a ținut să transmită și un mesaj în contextul marii sărbători care se apropie.

Citește și:

Tudor Chirilă: Că tot ne apropiem de Săptămâna Mare, cred că e important să distingem între sens şi ipocrizie. Avem nevoie de credinţă, dar mi-aş dori ca ea să fie cât mai puţin mijlocită de ipocriți.

Bilete pentru concertul trupei Vama, vândute online

Deși concertul trebuia să fie unul fără public, fanii formației au mers pe plajă să cânte alături de trupa preferată. Unii, veniți din Capitală sau tocmai de la Deva, au fost nevoiți să îi privească din spatele gardurilor.

Sătui de concertele din studio, membrii trupei Vama au gândit să spargă tiparele pe plajă. Ambele evenimente au fost transmise exclusiv online și au putut fi urmărite în timp real, în baza unui bilet ce nu a costat mai mult de 50 de lei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.