Antena Meniu Search
x

Trupa VUNK a lansat o nouă piesă - Domnul Portocaliu. Videoclipul, regizat chiar de Cornel Ilie

Domnul Portocaliu. Aşa se numeşte noul single marca VUNK. Și chiar solistul trupei a regizat clipul, filmat în inima Bucureştiului. Şi a adus în centrul atenţiei un stil de dans nu tocmai popular în ţara noastră. Stepul. Iar videoclipul seamănă cu un musical.

de Redactia Observator

la 01.07.2020, 15:07

Vezi și
  • Domnul Portocaliu, o poveste de iubire atipică
  • Cornel Ilie: "Este o poveste despre fiecare dintre noi, de fapt"

Trupa VUNK continuă povestea "Domnului Portocaliu" în 2020, de această dată, cu lansarea single-ului cu același nume, însoțit și de videoclipul oficial. Este poezia vizuală pe care o identifici în toată paleta de culori.

Povestea de iubire este una atipică, pentru că personajul feminin nu îl cunoaște pe "Domnul Portocaliu", însă îi aude vorbele și declaratiile de dragoste, cu ajutorul unei melodii care rămâne întipărită în minte, unde notele muzicale construiesc finalul fericit și se lasă descoperite pe Shazam. Altfel, dorința "Domnului Portocaliu" este ca iubita să împărtășească acceași culoare a iubirii, pentru fi recunoscuta dintr-o mie de povești.

Videoclipul este realizat în inima Bucurestiului, fiind regizat de catre Cornel Ilie, tot el fiind cel care a realizat scenariul. Elementele principale ale videoclipului sunt dansul step, o actiune inedita in videoclipurile muzicale romanesti, si calitatile de dansatori ale actorilor Adrian Nour și Dana Paraschiv.

"Mi-am dorit să scriu scenariul și să regizez clipul pentru "Domnul Portocaliu", din dorința de a spune o poveste de dragoste în maniera vizuală a filmelor musical. Arta musicalului, arta dansului step, mi se par sub-apreciate și sub-expuse publicului român și de-asta acest clip este un foarte scurt și timid omagiu adus acestor arte. Povestea este cea a doi oameni care pot fi considerați ciudați de către cei din jur, pentru că nu se conformează societății, dar atunci când se întâlnesc sunt perfecți împreună. Este o poveste despre fiecare dintre noi, de fapt. Fiecare dintre noi am trecut prin momente în care să simțim că nu suntem înțeleși sau acceptați de către cei din jur și să apară în viața noastră un om care să ne iubească așa cum suntem, nu cum ar trebui să fim", a declarat Cornel Ilie.

VUNK a celebrat 25 de ani de existenţă în 2019, ocazie cu care a lansat un nou album şi un concert incendiar la Sala Polivalentă, unde fanii au făcut cunoştinţă cu Domnul Portocaliu şi au fost plimbaţi cu Maşina Timpului prin hiturile lansate de-a lungul anilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Trupa VUNK a lansat o nouă piesă - Domnul Portocaliu. Videoclipul, regizat chiar de Cornel Ilie