Antena Meniu Search
x

Ultima prezentare Philipp Plein, inspirată din viitor. Modelele au coborât din OZN-uri, Irina Shayk a defilat alături de un robot

Un robot i-a furat momentul de faimă faimosului model Irina Shayk. Frumoasa rusoaică a revenit pe podium la câteva luni după ce a devenit mamă.

Vezi și

Un robot i-a furat momentul de faimă faimosului model Irina Shayk. Frumoasa rusoaică a revenit pe podium la câteva luni după ce a devenit mamă. Într-o salopetă neagră, modelul a deschis prezentarea Philipp Plein de la New York. Designerul fost logodnic al Mădălinei Ghenea, şi-a prezentat propunerile pentru sezonul toamnă iarnă într-un decor futurist. inspirat parcă din faimoasa bază militară Roswell.

Într-o salopetă neagră, inscripţionată "Te Iubesc, Philipp Plein", partenera de viaţă a lui Bradley Cooper a defilat, alături de uriaşul android, pe ritmurile "Fly Me to the Moon" a lui Frank Sinatra. Frumoasa rusoaică a avut părul coafat în bucle lejere, iar singurul accesoriu pare să fi fost un inel cu smarald verde care nu a trecut neobservat. Tema showului Philipp Plein pare să fi fost un amestec între Olimpiada de iarnă şi un viitor dominat de roboţi. Modelele, femei şi bărbaţi deopotrivă, s-au transformat în schiori galactici. 

Geci de iarnă, echipamente de schi şi pulovere groase, ţinutele propuse pentru sezonul toamnă iarnă au avut un aer futurist. Şi cele mai mult au avut numele creatorului inscripţionat pe ele.

La finalul showului, toate modelele s-au adunat sub nava mamă care a deschis prezentarea. 

Philipp Plein este văzut drept unul dintre băieţii răi ai modei internaţionale. Născut în Germania, a început cu o afacere mică dar, odată intrat în lumea cea mare a modei, faima lui a crescut rapid. A devenit cunoscut în special pentru designul îndrăzneţ şi modelele extravagante, deseori bătute în pietre şi ţinte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Ultima prezentare Philipp Plein, inspirată din viitor. Modelele au coborât din OZN-uri, Irina Shayk a defilat alături de un robot