Antena Meniu Search
x

Ultimele repetitii inaintea Nuntii Regale. Regele Mihai ajunge astăzi la Londra

Regele Mihai va ajunge astazi la Londra, la evenimentul anului - nunta regală!

Vezi și

Regele Mihai va ajunge astazi la Londra, la evenimentul anului - nunta regală! "Pregatiti aparatele foto, trece cavaleria!" Cam asta si-au spus in aceasta dimineata londonezii care au asistat la o repetitie a trupelor calare ce vor defila in ziua nuntii Printului William si a lui Kate Middleton. O mie de cavaleristi au marsaluit pe strazile Capitalei Britanice. In oras au inceput sa apara si invitatii marelui eveniment.

Chiar în zori, cavaleria şi-a început repetiţia. Trupele au trecut prin faţa multor turişti, dar şi localnici, pe care curiozitatea i-a trezit cu noaptea-n cap. La un moment dat, un ofiţer îi opreşte pe călăreţi. Le dă câteva indicaţii, iar trupele îşi reiau marşul.

În coloană au intrat maşini şi trăsuri, pentru a simula momentul de vineri, când cavaleriştii vor escorta alaiul de nuntă. Toţi cei implicaţi în organizarea nunţii fac repetiţii de zor în aceste zile. Pregătirile au intrat în linie dreaptă. O parte dintre invitaţi au şi sosit. Regele Mihai, Principesa Margareta şi Principele Radu vor sta 4 zile în Marea Britanie.

Regele Mihai împlineşte 90 de ani în acest an, iar în cinstea lui va fi organizat diseară un dineu, la care vor participa membri ai casei regale britanice şi reprezentanţi ai Camerei Lorzilor. Agenda de întâlniri e, de altfel, încărcată.

Vineri, Regele Mihai şi Principesa Margareta sunt invitaţi la nunta Prinţului William şi a lui Kate Middleton. La ceremonia de la Westminster Abbey va fi prezent şi ambasadorul României la Londra, Ion Jinga.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Ultimele repetitii inaintea Nuntii Regale. Regele Mihai ajunge astăzi la Londra