Antena Meniu Search
x

Video "Ultimul anunţ", prima colaborare dintre VUNK şi Ioana Ignat. Piesa are deja 1 milion de vizualizări pe Internet

Ioana Ignat şi Cornel Ilie de la Vunk bifează prima lor colaborare odată cu lansarea piesei "Ultimul anunţ". O piesă despre motivaţie, iubire, şi compromisuri. 

de Redactia Observator

la 07.05.2021, 17:27

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1
  • Ioana Ignat şi Cornel Ilie sunt la prima lor colaborare împreună

Piesa a depăşit deja un milion de vizualizări pe Youtube. Vunk şi-a câştigat de-a lungul anilor titulatura de trupa inovaţiei în rock-ul românesc. "Pleacă", "Vreau o țară că afară" sau recent lansata "Vino du-te" au ocupat primul loc în topurile muzicale. De cealaltă parte, Ioana Ignat are un timbru unic, de 4 ani se bucură de un mare succes, iar piesele ei au zeci de milioane de vizualizări pe Youtube. 

Ioana Ignat: Propunerea a venit de la casa de discuri. Am primit piesa şi mi s-a părut foarte mişto, m-a prins din prima. Refrenul m-a prins foarte mult şi am zis da din tot sufletul. 

Cornel: Eu am scris piesa. Tot ce lansăm noi este scris de mine în producţia lui Gabi, Gabi Maga, chitarisul trupei. Tot ce facem, tot ce e bine şi tot ce e rău este vina sau meritul nostru.Sound-ul piesei este voit dusă în perioada anilor '90. Este voit pentru că şi piesa cum este scrisă mi se părea că cere un astfel de sound. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » "Ultimul anunţ", prima colaborare dintre VUNK şi Ioana Ignat. Piesa are deja 1 milion de vizualizări pe Internet