Antena Meniu Search
x

Video Designerul preferat de multe vedete a lansat o colecţie în România. Taylor Swift şi Rita Ora îi poartă creaţiile

Poate ca nu aţi auzit numele Kat Maconie, dar sigur aţi auzit de clienţii ei. Renumitul designer britanic tocmai a lansat o colecţie în România. Vă spunem doar atât: se poartă extravaganţa!

de Redactia Observator

la 13.05.2022, 14:08

Vezi și

Kat Maconie, designer încâlţăminte: "Jessie J poartă încălţămintea pe care o fac. La fel şi Rita Ora. Taylor Swift i-a purtat într-un concert. Chiar mă bucură asta. Odată am făcut o pereche de sandale pe comandă pentru Lady Gaga cu numele unuia dintre albumele ei pe toc...dar nu i-a purtat niciodată.”

Vara asta se poartă culorile vii

Kat Maconie, designer încâlţăminte: “În UK se poartă foarte mult gri, negru, culori întunecate, la fel ca personalitatea celor de acolo. Aşa că am creat nişte modele unice, pline de culoare şi aşa ne-am făcut remarcaţi. Se potrivesc perfect persoanelor cărora le place să se îmbrace bine, să se distreze, să meargă la petreceri.”

Creatoarea de modă a vorbit şi despre trendurile acestei veri, în materie de încălţăminte.

Kat Maconie, designer încâlţăminte: “Cred că se poartă culorile vii, aşa că se potriveşte perfect cu ceea ce îmi place să creez. Se caută mult platformele şi tocurile înalte, la fel şi încălţămintea accesorizată. Mai ales că toată lumea s-a săturat să poarte adidaşi şi şlapi.”

Kat are soluţia perfectă pentru o ţinută de birou

Kat Maconie, designer încâlţăminte: “De la început ne-am gândit să facem modele cât mai comode dar acum avem şi modelele cu tocuri foarte înalte. Poţi purta blugi cu o cămaşă albă, iar încălţămintea să fie cea care iese în evidenţă.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Designerul preferat de multe vedete a lansat o colecţie în România. Taylor Swift şi Rita Ora îi poartă creaţiile