Antena Meniu Search
x

Valentin Ceaușescu a primit o LOVITURĂ GREA!

Cererea lui Valentin Ceauşescu prin care solicita ca Muzeul Naţional de Artă al României să fie obligat să îi returneze tabloul "Natură moartă cu ulcică de aramă", semnat de Gheorghe Petraşcu, a fost respinsă de Judecătoria Sectorului 5

Cererea lui Valentin Ceauşescu prin care solicita ca Muzeul Naţional de Artă al României să fie obligat să îi returneze tabloul "Natură moartă cu ulcică de aramă", semnat de Gheorghe Petraşcu, a fost respinsă de Judecătoria Sectorului 5.

Instanţa a respins acţiunea ca lipsită de interes, având în vedere că în favoarea lui Valentin Ceauşescu s-a pronunţat deja o sentinţă, prin care s-a dispus restituirea operei de artă. Mai exact, este vorba despre o sentinţă a Judecătoriei Sectorului 1, din 2 octombrie 2009, de executare silită a Muzeului Naţional de Artă al României (MNAR), după ce instituţia a refuzat să îi returneze lui Valentin Ceauşescu tabloul "Natură moartă cu ulcică de aramă".

Decizia Judecătoriei Sectorului 5 nu este definitivă şi poate fi contestată cu apel de către fiul fostului dictator Nicolae Ceauşescu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Valentin Ceaușescu a primit o LOVITURĂ GREA!