Video

Valentin Sanfira şi Codruţa Filip au pus bazele unui nou proiect prin care vor să promoveze folclorul românesc: Am crescut cu folclorul şi am zis că este păcat să uităm tradiţia

De Redactia Observator.
Publicat: 28.04.2021, 15:15.
Actualizat: 28.04.2021, 15:15

Valentin Sanfira şi Codruţa Filip au pus bazele unei noi afaceri. Cei dor artişti au fost prezenţi în platoul Observator şi au povestit mai mult despre planurile de viitor.

Cei doi artişti de muzică populară au planuri şi o nouă afacere care nu are legătură directă cu muzica. Au pus bazele unui business în domeniul vestimentar, prin care vor să promoveze folclorul românesc.

Valentin: Suntem în pregătiri de Paşte. Codruţa e mai ocupată în perioade aceasta. Ea vine şi de la serviciu, trebuie să se ocupe şi de curăţenie, găteşte. (...)Eu am crescut în tradiţie, eu am crescut cu folclorul, am văzut cum se lucreză la război şi am zis că e păcat să uităm tradiţia. Pe tricurile acestea frumoase, pe care noi le purtăm zi de zi, putem să vedem brodat din fiecare zonă folclorică un ţăran sau o ţărăncuţă aşa cum se îmbrăcau odinioară, în straie de sărbătoare. Codruţa m-a susţinut.

Citește și:

Codruţa: Eu am fost modelul. (...) Am început cu curăţenia, aşa cum se obişnuieşte, aşa cum fac toate gospodinele, aşa m-a învăţat mama de când eram mică. Şi gătesc, dar nu pot să spun că o ajung pe mama din urmă, nu pot să spun că excelez.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.