Antena Meniu Search
x

Vedetele au pornit spre Asia Express. Probleme la Istanbul pentru unul dintre concurenţii show-ului Antenei 1

Şapte perechi celebre au plecat în Vietnam, unde încep filmările pentru cel mai dur reality show, Asia Express.

Vezi și

Şapte perechi celebre au plecat în Vietnam, unde încep filmările pentru cel mai dur reality show, Asia Express. Lora, Daniela Crudu, Liviu Vârciu şi Marian Drăgulescu se află printre concurenţi. Alături de un partener de încredere, vor fi nevoiţi să se descurce cu un dolar pe zi, într-o călătorie palpitantă prin sud-estul Asiei.

Emoţiile competiţiei i-au cuprins pe concurenţi înainte să ajungă în Vietnam, ţara în care începe aventura Asia Express. 

Vor fi nevoiţi să se descurce cu un dolar pe zi, timp de cinci săptămâni, pe traseul Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda. Daniela Crudu şi Vica Blochina au plecat cu un munte de bagaje. 

- Oricum o sa fie foarte foarte cald, mi-am luat pantaloni scurti, bustiere, 50 de costume de baie, s-a destăinuit Daniela Crudu.

Pe acelaşi subiect

Lora a anulat toate concertele şi s-a înscris în cursă alături de iubitul ei, Ionuţ Ghenu: "Va fi foarte interesant pentru noi, ne vom cunoaşte şi altfel, publicul ne va cunoaşte şi altfel, noi înşine ne vom cunoaşte." 

Vor dormi în casele localnicilor şi vor mânca ce vor putea. 

Cătălin Moroşanu, care a intrat în competiţie alături de fratele său, a început cu stângul. Şi-a pierdut paşaportul în prima escală, pe aeroportul din Istanbul. Norocul lui a fost că l-a găsit la timp în avionul cu care a plecat de la Bucureşti, altfel ar fi fost nevoit să se retragă din cursa pentru Asia Express. 

Marele premiu al competiţiei este de 30.000 de euro. Asia Express va fi difuzat la Antena 1, în primăvară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Vedetele au pornit spre Asia Express. Probleme la Istanbul pentru unul dintre concurenţii show-ului Antenei 1