Antena Meniu Search
x

Vedetele ocupă podiumul campionatului de curse RES

Vedetele, pe lângă motivul care le face să fie vedete, au şi alte pasiuni. Şi, de cele mai multe ori, ne surprind în privinţa asta. Iulian Bontea, fiul chef-ului Sorin Bontea, este pasionat de curse. Şi nu orice curse ci de cele de anduranţă. Iulian este chiar proaspătul campion naţional la clasa A1, la Romanian Endurance Series 2020.

de Redactia Observator

la 21.10.2020, 14:34

Vezi și

Weekendul trecut el a ocupat locul doi în ultima etapă a sezonului şi a urcat pe podium, alături de Damian Filip. Înainte să povestim un pic şi despre Damian Filip vreau să ştiţi că şi Dani Oţil se poate lăuda cu rezultate bune.

Al nostru Dani de la Neaţa a ocupat locul doi într-una dintre etape dar şi locul 1 la clasa GT3. A condus şi cea mai scumpă maşină din competiţie, un Porsche GT3 Cup.

Dar să revenim la Damian Filip, cel cu care Iulian Bontea a împărţit podiumul. El a participat la competiţie datorită bursei câştigate la Best Next Pilot. Dar să depăşim detaliile tehnice. Şi să trecem la cele emoţionante. La finalul sezonului, pilotul a mai bifat o reuşită. Una pe viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Vedetele ocupă podiumul campionatului de curse RES