Antena Meniu Search
x

Vedetele care au avut ghinion în 2017. Justin Bieber s-a certat cu fanii, iar Jim Carrey se luptă cu depresia

Şi-au luat "Adio!" de la 2017 şi bine au făcut, pentru că anul ce s-a încheiat pare să nu fi fost prea norocos pentru ele.

Vezi și

Şi-au luat "Adio!" de la 2017 şi bine au făcut, pentru că anul ce s-a încheiat pare să nu fi fost prea norocos pentru ele. Este vorba despre mai multe celebrităţi, care au fost surprinse în ipostaze care nu le onorează. Sau pur şi simplu nu s-au simţit în apele lor.

Justin Bieber a crescut sub ochii noştri şi s-a transformat dintr-un puşti simpatic şi talentat într-un adolescent care nu poate face faţă faimei dobândite peste noapte. Şi cea mai gravă greşeală pe care artistul a făcut-o în 2017 a fost că nu s-a purtat deloc elegant cu fanii săi. Pe unii i-a insultat, altora le-a făcut gesturi obsene. Nu s-a sfiit să arunce vorbe jignitoare nici măcar atunci când a avut de-a face cu reprezentante ale sexului frumos.

Nici pentru fiica regretatului Rege Pop, 2017 nu a fost tocmai liniştit. De fapt, după dispariţia tatălui ei, era de aşteptat ca Paris Jackson să traverseze momente dificile, însă, anul trecut, acestea parcă s-au ţinut lanţ. A făcut gesturi şocante în public, a abuzat de somnifere. Şi s-a prezentat cu hainele pătate la evenimente mondene.

Jim Carrey, faimosul comic a fost mai. ciudat în 2017, asta e clar! De când fosta lui iubită s-a sinucis, iar familia ei l-a dat pe actor în judecată, acesta nu s-a mai simţit în apele lui deloc. De când s-a despărţit de fosta lui parteneră, Jim e de părere că viaţa a devenit irelevantă şi că Hollywood-ul e doar… praf în ochi. Anul ce tocmai a început va fi, poate, mai bun pentru artistul ce a traversat o perioadă complicată.

Sulley Muntari, fostul jucător de la Internazionale Milano şi AC Milan, a fost oprit de poliţie la graniţa dintre Elveţia şi Italia, iar oamenii legii i-au pus sechestru pe maşina în valoare de aproximativ 150.000 de euro. Motivul? Nu mai plătise ratele jeep-ului marca Mercedes pe care îl conduce de mai multe luni. Muntari a recunoscut că anul 2017 nu a fost un an prea bun pentru el. Dar sper ca, în 2018, să i se întoarcă norocul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Vedetele care au avut ghinion în 2017. Justin Bieber s-a certat cu fanii, iar Jim Carrey se luptă cu depresia