Vedetele și-au etalat ținutele spectaculoase la un super party din Capitală (Video)

De Redactia Observator.
Publicat: 18.09.2019, 12:35.
Actualizat: 18.09.2019, 14:30

Ora exactă în lumea modei s-a dat în Capitală. A fost party monden iar vedetele şi-au etalat ţinutele. La apusul soarelui, în aer liber, fiecare ţinută şi-a spus propria poveste. A ei şi a posesoarei. Drept care fiecare apariţie a fost spectaculoasă.

Ora exactă în lumea modei s-a dat în Capitală. A fost party monden iar vedetele şi-au etalat ţinutele. La apusul soarelui, în aer liber, fiecare ţinută şi-a spus propria poveste. A ei şi a posesoarei. Drept care fiecare apariţie a fost spectaculoasă.

Şi ca să fie sigure că nu dau greş, multe dintre vedete au cerut sfaturi stiliştilor. O părere avizată a cerut şi Nicoleta Nucă, atunci când şi-a construit ţinuta. Un sacou larg, deschis, asortat cu o bustieră şi pantaloni evazaţi.

Raluka a ales o cămaşă albă şi o pereche de jeanşi cu talie înaltă. O opţiune aparent simplă. Doar aparent.

Una dintre cele mai ea mai importante recomandări este să alegem hainele în funcţie de siluetă. O piesă vestimentară care are croiala potrivită ne pune întotdeauna în valoare.

Ce ţinute au ales alte vedete prezente la eveniment, dar şi părerea marelui Alin Gălăţescu despre vestimentaţii, vedeţi într-un material prezentat în Observatorul orei 12.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.